Добрі поради в сучасних умовах

Добрі поради
 
1.Довгий та протяжний свист означає міну.
Від міни рятує будь-яке заглиблення!Тільки не треба бігти,озирнись і падай у найближчу ямку. Не бійся прямого влучення,свист прямий ти не почуєш,шукай заглиблення і падай.Не бійся реакції оточуючих якщо помилився,не один розсудливий тебе не засудить. І так,у тебе 2-5 секунд.
 
2.Гаубичний снаряд звучить майже так само,але часу менше,немає ямки,падай де стоїш!Потім якщо що обтрусишся.
 
3.Град. У хорошу погоду град чутно з далека,звучить як шурхіт,шшш…сам засікав, не важливо з якої відстані стріляє,у вас є 12-14 секунд,не панікуйте,це багато часу!В укриття!Град не пробиває щось на виліт,знову ж таки врятує будь-яка ямка!
 
4.Танчик. Тут як пощастить. Постріл танка чутно разом із влученням.Але! Перезаряджання від 4сек!Перший не влучив,рвіть кігті і глибше. Танк в радіусі 7 метрів рве все,тому якщо стало зрозуміло,що по вас працює танк,вибір не великий або лежати або рвати в укриття.
 
5.Смерч. Сука це п*здец,але шанс все ще є!Звук як підлітає винищувач,він не встромляється кудись,ця хєрня відкривається метрах в 10-20 над землею і закидає касетними зверху вниз … знаєте,чесно скажу, шансів замало … але!
Дві речі,які можливо вам врятують життя,б’є її заряд метрів на п’ять максимум,і головне лежати!!!
 
6.Авіація. Чуєте воздух, никайтесь глибше і бистріше, бажано в підвали. Одне спасіння на сьогодні,5 із 7 в них зараз не здетоновують і не розриваються, але осколки з попередніх частин січуть дуже сильно.
 
Важливо! Після обстрілу є снаряди, що не розірвалися. Не чіпати!!! У жодному разі, сапери розберуться!
І ще — після обстрілу оглянись, може поряд поранений, крикни «всі живі?» Почуєш відгук-підійди глянь, чи все гаразд.
Пам’ятай! Сьогодні врятуєш ТИ,а завтра ТЕБЕ.
 
Взято в https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0YJbCXTmQhda93GWRxxPJz3R9VJbTehwT8YqMeSHR2nJ9NFZ5igRF1SCAEP1LyTD5l&id=100008463450840

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *