До уваги студентів ЗУНУ!

Познанський університет економіки та бізнесу (Республіка Польща) оголошує набір студентів на участь у літній школі «Power BI & Tableau Poznań».

Запрошуємо студентів Західноукраїнського національного університету долучитися до безкоштовного 10-денного курсу (60 занять по 45 хв) «Фінансовий аналіз та інструменти бізнес-аналітики з аспектами сталого розвитку». Курс призначений для студентів-бакалаврів, які навчаються за спеціальностями: економіка, фінанси, управління бізнесом, соціальні науки.

Аплікаційні форми можна заповнити з 1 травня до 10 червня 2023 року. Робота літньої школи буде проходити у два заїзди, кожен для 25 студентів у такі дати:

  • Перший: 30 червня — 9 липня 2023 р. (Кінцевий термін подачі заявки – 31 травня 2023 р.).
  • Другий:  7 липня — 16 липня 2023 р. (Кінцевий термін подачі заявок – 10 червня 2023 р.).

Літня школа «Power BI & Tableau Poznań» пропонує багато цікавого:

  • — інноваційні заняття англійською мовою, які збагачують знання у галузі стійкого фінансового аналізу (1,1 ECTS) та фінансового моделювання за допомогою інструментів бізнес-аналітики (1,5 ECTS);
  • — стипендія у розмірі 4000 злотих;
  • — можливість співпрацювати із найкращими експертами з інших європейських країн, досвідченими академічними викладачами Познанського університету економіки та бізнесу та шанованими бізнес-практиками, які щодня працюють і розробляють програмне забезпечення у середовищі Power Bi & Tableau.

 

Учасники програми здобудуть знання та навички, які допоможуть досягти успіху у майбутній кар’єрі, отримають сертифікат про закінчення літньої школи «Power BI & Tableau Poznań».

Для участі вам потрібно:

— заповнити аплікаційну форму;

— мати рівень знань іноземної мови В2;

— вміти користуватися електронними таблицями;

— надати копію паспорта, довідку про навчання, довідку успішності.

 

Приєднуйтеся до літньої школи «Power BI & Tableau Poznań» і відкрийте для себе світ фінансів.

Щоб отримати додаткову інформацію та подати заявку, завітайте у відділ міжнародних зв’язків ЗУНУ (каб. 1222).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *