Студентська вечірка до Дня знань!

У класичному університеті Тернополя відбулася грандіозна вечірка до Дня знань. Юнаки й дівчата не пропустили гарну можливість відпочити. Вони розважалися, спілкувалися, а також активно брали участь у конкурсах,батлах, розіграшах лотереї, створювали образи на тематичній фотозоні, робили відмітки ЗУНУ у соцмережах, танцювали, співали й отримували корисні та цікаві подарунки.

Музичний супровід та драйв забезпечили DJ Vlados та MC OTEC. Своєю енергією, жагою й ентузіазмом хлопці запалили серця усіх присутніх й створили неповторну атмосферу вечора.

Молодь ділилася враженнями: «Надзвичайно круто, коли у виші, в якому ти навчаєшся,  влаштовують такі заходи. Це дає змогу кожному познайомитися з новими людьми та весело провести час. Переконані, що свято Знань ми запам’ятаємо надовго, і наш новий навчальний рік буде насиченим та динамічним, адже саме тут, у Західноукраїнському національному університеті, дні наповнюються  яскравими та незабутніми моментами».

Дякуємо тим, хто долучився до організації заходу. Разом ми зробили справжнє свято для наших студентів. Бажаємо, щоб ваш рік був сповнений грандіозних планів, нових знайомств та доленосних зустрічей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *